Samarbeid

Vi tror på verdien av å stå sammen, og derfor er det naturlig å samabeide med andre som deler vår visjon. Her følger en presentasjon over noen av de vi samarbeider med.

TenOASE

TenOASE (TO) er tenåringsarbeidet til OASE og arrangerer først og fremst en festival for tenåringer hvert år i forbindelse med sommerOASE. På TO deltar det hvert år omkring rundt 1000 deltagere foruten medarbeidere, veiledere, talere o.l. TO arrangeres i ulike deler av landet hvert år ettersom hvor OASE arrangerer sitt sommerstevne. Tidligere har blant annet Skien, Tønsberg, Kristiansand, Oslo, Fredrikstad og Bergen vært arrangementsbyer.

TenOASE er for alle som skal begynne i 9. klasse og oppover. Det er også et eget arbeid for de som skal opp i 8. klasse kalt JUTO (junior-tenOASE). Deltagerne på TO, utenom JUTOere, har anledning til å overnatte på egen TO-skole.

Besøk TenOASE 

Get Focused

Get Focused er en tverrkirkelig festival hvor ungdommer fra mange forskjellige menigheter kommer sammen. Get Focused er et sted hvor man kan komme, enten man er kristen eller rett og slett nysgjerrig på om det er noen mening med livet.

Arrangeres i Tønsberg.

Besøk Get Focused 

SORTHVIT

SORTHVIT skriver for ungdommer mellom 15 og 25 år. SORTHVIT tar opp aktuelle temaer som ungdom er opptatt av. sorthvit inneholder både reportasjestoff, artikler, intervjuer og musikk-, film- og bokstoff.

SORTHVIT vil skrive sant om Gud og sant om mennesker. SORTHVIT vil vise at bibeltro kristendom er noe godt med slagordet "Ta det vakre tilbake!"

Besøk SORTHVIT 

return2sender

return2sender er Israelsmisjonens barne- og ungdomsbevegelse. ”Vi vil se barn og unge ta del i misjonsoppdraget for det jødiske folk.” return2sender er ikke en egen organisasjon, men et nettverk av unge folk som på forskjellig vis har blitt engasjert for en felles sak: Å bringe evangeliet tilbake dit vi engang fikk det fra!

Besøk return2sender